Vrachtwagen huren

Een vrachtwagen huren bij KAV Autoverhuur is een goede keuze. Van klein tot groot bent u bij ons aan het juiste adres. Met onze 20 vestigingen door heel Nederland zijn onze vrachtwagens overal toegankelijk. Een vrachtwagen huren kan wanneer u in het bezit bent van een C rijbewijs. Bent u niet in het bezit van een C rijbewijs, dan kunt u ook bij ons terecht om een kleinere vrachtwagen te huren (waar u wel met een B rijbewijs mee mag rijden). Volg dan deze link vrachtwagen verhuur rijbewijs B. Indien u een vrachtwagen wilt huren, is het verstandig om bijtijds een reservering te maken voor uw gewenste type vrachtwagen in verband met beschikbaarheid.

Wilt u voor langere periode een vrachtwagen huren? Ook dan zit u bij ons goed! Neem hiervoor contact met onze afdeling sales en vraag naar de “shortlease” mogelijkheden en voorwaarden. Voor shortleasen bieden wij een afleverservice van uw gewenste vrachtwagen bij u op locatie.

Bekijk onze Contact pagina voor de adresgegevens van al onze vestigingen

Waarom een vrachtwagen huren bij KAV Autoverhuur?

KAV Autoverhuur is al ruim 45 jaar specialist in vrachtwagenverhuur. Met een breed assortiment voldoen wij aan al uw wensen. Wij verhuren vrachtwagens met verschillende laadruimten (20 tot 51 m3) en laadvermogen (2700 tot 10000 kg). Ook verhuren wij vrachtwagens met schuifzeil en gekoelde vrachtwagens. Uitermate geschikt voor het transport van onder andere voedingsmiddelen, bloemen en planten en medische producten. Alle vrachtwagens van KAV Autoverhuur beschikken over een hydraulische laadklep of een ondervouwklep. Het merendeel is voorzien van een automatische versnellingsbak maar sommige zijn ook handgeschakeld. De vrachtwagens worden onderhouden door onze professionele monteurs en verkeren hierdoor in goede conditie. Mocht u onverhoopt toch met pech komen te staan, dan is onze helpdesk 24 uur per dag en 7 dagen in de week bereikbaar. Onze medewerkers helpen u dan zo spoedig mogelijk weer met uw vrachtwagen op weg.

Bent u geïnteresseerd om een vrachtwagen te huren, bekijk dan ons aanbod via de onderstaande button.

Vrachtwagen huren KAV Autoverhuur

Heeft u vragen?

Indien u vragen heeft of meer informatie wilt over het huren van een vrachtwagen, vul dan onderstaand formulier in