KAV Kan Alles Vervoeren.

Busje huren met de app

Huur uw voertuig bij KAV Autoverhuur. Per dag of langer bij een vestiging, of per uur via de app via KAV2GO.

Voertuig huren vanaf 1 dag

Balieverhuur vanuit een van de vestigingen 

Een bestelwagen, busje, bakwagen of vrachtwagen, trekker of een rolstoelbus huur je bij KAV Autoverhuur. Op de website van KAV Autoverhuur kun je een voertuig reserveren. Onze baliemedewerker zorgt er voor dat het voertuig op de gewenste tijd klaarstaat bij de vestiging. Een voertuig huren is mogelijk vanaf een dag (deel), een week, een maand of nog langer.

Voertuig huren per uur met de app

Geautomatiseerd huren bij IKEA, HORNBACH, PRAXIS en GAMMA

Een busje huren voor een kortere periode, vanaf een uur, dan is een busje van KAV2GO de voordeligste oplossing. Deze busjes vindt u op steeds meer plekken in Nederland en Belgie. Op de parkeerplaatsen van Ikea, Praxis, Hornbach en Gamma staan de busjes voor u klaar. Het enige dat u hoeft te doen is of aanmelden via de PC of uw mobiel, of bij de aanmeldzuil.

Deelauto huren in Amsterdam doe je met ConnectCar

Uiteraard kun je bij Kav Autoverhuur ook terecht voor een huurauto. Een auto huren doe je niet via onze vestigingen, maar onder de noemer ConnectCar via onze app. Met de app reserveer je de auto, open en sluit je de deuren en rijd je de auto. Ook de financiele afhandeling gaat heel makkelijk via de app en onze back-office. Word lid en rijd een deelauto 24/7! Klik hier voor de website van ConnectCar.