ROLSTOELBUS HUREN

Een rolstoelbus huren bij KAV Autoverhuur is uiteraard mogelijk. KAV staat niet voor niets voor “Kan alles vervoeren”. Hiermee houden wij uiteraard ook rekening met de wensen van mensen met een beperking. Een rolstoelbus huren kan vanaf al onze vestigingen. Het is echter wel verstandig om een rolstoelbus bijtijds te reserveren zodat deze ook beschikbaar is bij uw gewenste vestiging. De rolstoelbussen zijn allen te rijden met een rijbewijs B. Bekijk onze Contact pagina voor een overzicht van alle contactgegevens van al onze vestigingen.

Waarom een rolstoelbus huren bij KAV Autoverhuur?

KAV Autoverhuur heeft al ruim 45 jaar ervaring met de verhuur van rolstoelbussen. De rolstoelbussen worden goed onderhouden door onze professionele monteurs en verkeren hierdoor in goede staat. Zij zijn voorzien van een automatische versnellingsbak en beschikken over een elektrische rolstoellift waardoor zij goed toegankelijk zijn voor rolstoel gebruikers en invaliden. Daarnaast hebben alle rolstoelbussen bij KAV een trekhaak.

Onze rolstoelbussen bieden plaats aan maximaal 4 passagiers inclusief hun rolstoel en een chauffeur. De rolstoelbussen kunnen echter ook als normale personenbussen worden gebruikt waarbij er maximaal 9 personen in de busjes kunnen plaats nemen. Hiervoor worden de in de rolstoelbus behorende zitbankjes uitgeklapt aan de achterzijde van de bus. Het in en uitklappen van de zitbankjes gaat zeer éénvoudig en kunt u gemakkelijk zelf uitvoeren. Het is ook mogelijk om slechts een gedeelte van de zitbankjes uit te klappen en om tegelijkertijd een gedeelte beschikbaar te houden voor rolstoelgebruikers.

Mocht u met één van onze rolstoelbussen tegen problemen aanlopen, staat onze helpdesk 24 uur per dag en 7 dagen in de week voor u klaar. Wij helpen u graag weer op weg.

Heeft u interesse om een rolstoelbus te huren? Klik dan op de volgende button.

Rolstoelbus huren bij KAV Autoverhuur
Binnenkant rolstoelbus bij KAV Autoverhuur

Liever meer informatie?

Vul onderstaand formulier in en stel je vraag over het huren van een rolstoelbus.