KAV Autoverhuur | betrouwbaar | voordelig | flexibel

Stichting AAP over KAV Autoverhuur
Enkele jaren geleden zag Stichting AAP in Almere zich gesteld voor een bijzonder probleem: hoe vervoer je een grote groep chimpansees in een klimaatbeheerste vrachtwagen, met voldoende koeling en luchtverversing over de weg, van de ene naar de andere locatie. Heel Nederland werd afgebeld maar niet een autoverhuurder kon helpen; KAV daarentegen bood wel uitkomst. Dankzij het bijzondere wagenpark, bestaande uit een enorm aanbod aan bestelwagens, maar ook BE-combinaties, personenauto’s en … vrachtwagens moest het volgens Hemmie Kerklingh mogelijk zijn een passende oplossing te vinden.

In onderling overleg met Van Veen, de vaste carrosseriebouwer van KAV werd vastgesteld aan welke klimaatbehoeftes voldaan diende te worden, of we een vrachtwagen met slaapcabine nodig zouden hebben, en welke afmetingen uiteindelijk nodig waren. Al snel bleek dat de beschikbare verhuiswagens niet geschikt waren, evenmin als de standaard bestelauto’s en andere bakwagens. De klimaatbeheerste bloemenwagens die deel uitmaken van de KAV vloot bleken dichter in de buurt te komen en daarom werd een VOLVO … met dubbele cabine en koeling als uitgangspunt gekozen. De bak werd voorzien van extra regelbare ventilatoren in de voorkant en openingen in de achterklep. Langs de zijkanten van de wagen werden extra bevestigingsstrips gemaakt en de verlichting werd aangepast aan de specifieke wensen. Vervolgens werd de wagen rondom beplakt met een speciaal ontwikkeld actielogo KAV-AAP.

De perfecte service, niet alleen bij KAV maar ook bij Van Veen, de bereidheid om de slogan ‘Kan Alles Vervoeren’  ook inhoud te geven, en de bereidheid om stichting AAP te sponsoren hebben grote indruk achter gelaten bij mij en mijn team. Sinds deze actie zijn we vaste klant bij KAV, niet alleen als het gaat om het gesponsorde gebruik van de vrachtwagen, maar ook als we een BE-combinatie nodig hebben, een personenauto of bestelbusje. Maar zelfs de medewerkers van stichting AAP huren liefst hun auto bij KAV en een enkeling maakt sindsdien gebruik van ConnectCar.
KAV staat bij ons voor: Kan je Altijd op Vertrouwen.

David van Gennep
Directeur Stichting AAP