Medewerker Crediteurenadministratie

KAV Autoverhuur BV (Amsterdam) zoekt een pro-actieve en doortastende medewerker crediteurenadministratie, die jaarlijks samen met de collega’s 10.000 facturen voor 6 bedrijven verwerkt.

De functie
Binnen de afdeling financiële administratie ben je verantwoordelijk voor een efficiënte verwerking van facturen in het boekhoudsysteem. Je sorteert, controleert en verwerkt facturen. Inclusief voorraad verwerking, OHW en facturatie. Bij onjuiste of onvolledige inkoop facturen neem je contact op met de leverancier of met medewerkers van andere vestigingen in het hele land. Je lost problemen op bij de verwerking en je doet voorstellen voor verbeteringen in het purchase to pay proces. Die verbeteringen voer je na goedkeuring ook zelf uit. Je werkt nauw samen met de andere collega’s in het team. Je onderhoudt ook de werkinstructies en procesbeschrijvingen.
In voorkomende gevallen vind je het een uitdaging om ook te ondersteunen bij de verwerking van de overige processen op de boekhouding.

Wat jij meebrengt

  • Afgeronde MBO opleiding bedrijfsadministratie (3 jaar); dan wel beginnend HBO/WO;
  • Minimaal 3 jaar ervaring met het werken op een financiële administratie (crediteuren);
  • Ervaring met kantoorautomatisering, MS Office en AccountView. En pre Elvy – OCR;
  • Kennis van/affiniteit met personen-, bestel- en vrachtauto’s is een pré;

Persoonlijke kenmerken
Wij zoeken een enthousiaste collega, die met de opgedane werkervaring de financiële afdeling kan versterken. Je werkt gestructureerd en bent pro-actief en doortastend in het oplossen van problemen. Kwaliteit staat bij jouw hoog in het vaandel. Je communiceert gemakkelijk met collega’s en leveranciers, je kan uitstekend samenwerken en je hebt geen 9 tot 5 mentaliteit.

Waar ga je werken
Vanuit het hoofdkantoor van KAV Autoverhuur B.V. in Amsterdam worden de 21 vestigingen in het land centraal ondersteund. Tevens worden de gelieerde bedrijven (KAV ConnectCar B.V., KAV StudentCar B.V., KAV Witkar B.V., Tuk Tuk Company 2.0 B.V, Carrosseriecenter van Veen B.V. alsook de vastgoed- en holdingvennootschappen) ondersteund.

Het team
De financiële afdeling is verantwoordelijk voor de vastlegging van alle financiële stromen en het maken van rapportages. Daarnaast wordt de centrale uitvoering van een aantal staftaken verzorgd en gecoördineerd. De financiële afdeling bestaat op dit moment uit 6 medewerkers inclusief de financieel manager.

Wij bieden
Bij KAV Autoverhuur B.V. vormen de medewerkers naast het wagenpark het belangrijkste kapitaal. We willen graag dat mensen zich thuis voelen in ons bedrijf. We zorgen voor goede arbeidsvoorwaarden en kijken naar de ontwikkeling van talent. Het gaat hier om een fulltime functie.

Verder bieden wij

  • Een markt conform salaris, afhankelijk van opleiding en ervaring;
  • 24 vakantiedagen;
  • Woon-werkvergoeding;
  • Een goede pensioenregeling conform de CAO voor de kleinmetaal;

Standplaats
Je standplaats is Amsterdam Zuidoost.

Solliciteren
Wil jij je carrièremogelijkheden vergroten? En ben je van mening aan alle functie-eisen te voldoen? Stuur dan je CV en motivatie naar eric.blonk@kav.nl.
Heb je vragen, neem dan contact op met Eric Blonk via telefoonnummer 088-3119823 of bekijk onze website voor meer informatie over onze organisatie.

Sollicitaties zonder motivatiebrief worden niet in behandeling genomen.

Bedrijfsinformatie
Flexibiliteit in transport vraagt om de juiste auto’s op de juiste plaats op het juiste tijdstip. Of het nu gaat om een tijdelijke uitbreiding van uw vervoerscapaciteit of om het vervangen van een stilgevallen auto. Van belang is dat klanten kunnen vertrouwen op een representatief wagenpark van goede kwaliteit.

KAV Autoverhuur B.V. is met 21 vestigingen in Nederland een toonaangevende verhuurder van personen-, bestel- en vrachtwagens. Op het gebied van geconditioneerd materieel heeft KAV Autoverhuur een leidende marktpositie verworven. Kwaliteit en flexibiliteit staan bij ons voorop. Met een compleet en verzorgd wagenpark dat door het hele land wordt ingezet (www.kav.nl)

KAV ConnectCar B.V., KAV StudentCar B.V. en KAV Witkar B.V. bieden de mogelijkheid om op een gemakkelijke manier gebruik te maken van een luxe personenauto. Geen hoge vaste lasten, betalen per uur en per kilometer. Geen zorgen over onderhoud en het zoeken naar een parkeerplaats is voorgoed verleden tijd. Toch staat de auto 24 uur per dag, 7 dagen in de week voor de klanten klaar. Reserveren via internet, smartphone of telefoon, en rijden maar!

Tuk Tuk Company 2.0 BV is de grootste verhuurder van Tuk Tuk’s in Nederland! Met onze eigen vloot van traditionele Thaise Tuk’s verzorgen wij diverse events voor zowel de zakelijke- als de particuliere markt.

Carrosseriecenter van Veen B.V. bouwt carrosseriën voor derden en KAV Autoverhuur. Het herstellen en onderhouden van voertuigen, het uitvoeren van APK-keuringen en het opbouwen van koel-vriescombinaties zijn de core-business.