KOELWAGEN HUREN

Een koelwagen huren bij KAV Autoverhuur is zeker mogelijk. Van klein tot groot kunt u bij ons terecht. Onze koelwagens kunnen koelen en vriezen tot wel -20 graden Celsius maar ook verwarmen tot 10 graden Celsius. Uitermate geschikt voor het transport van onder andere voedingsmiddelen, bloemen, planten en medische producten.

De koelwagens zijn voorzien van dag- en nachtkoeling of compressor koeling. Dit houd in dat bij dag en nacht koeling de koelwagen kan koelen op de (diesel-) motor of op basis van stroom/krachtstroom (220 of 380 Volt). De compressor koeling functioneert alleen wanneer de motor van de koelwagen aan het draaien is.

Wij hebben koelwagens met een hand geschakelde of automatische versnellingsbak. Daarnaast zijn de meeste koelwagens voorzien van een hydraulische laadklep, een achtersluitklep of een ondervouwklep en in sommige gevallen van een trekhaak.

Een koelwagen huren kan al met een rijbewijs B maar ook voor het groot rijbewijs (B+E en C) bieden wij voldoende opties. De koelwagens zijn te huur vanaf al onze vestigingen. Indien u een koelwagen wilt huren, dan is het aan te bevelen om bijtijds een reservering te maken in verband met beschikbaarheid. Op onze Contact pagina kunt u een overzicht vinden van de adresgegevens van al onze vestigingen.

WAAROM EEN KOELWAGEN HUREN BIJ KAV AUTOVERHUUR?

KAV Autoverhuur is al ruim 45 jaar gespecialiseerd in de verhuur van koelwagens. Met een ruim assortiment aan koelwagens met diverse laadruimten (4 tot 52 m3) en laadvermogen (500 tot 8600 kg) proberen wij aan al uw wensen te voldoen. Onze koelwagens worden onderhouden door onze professionele monteurs en verkeren hierdoor in goede staat. Mocht er onverhoopt toch iets mankeren aan de koelwagen, staat onze helpdesk u 24 uur per dag en 7 dagen in de week ter dienst.

Heeft u interesse om een koelwagen te huren? Bekijk dan ons aanbod via de onderstaande button.

Koelwagen huren bij KAV Autoverhuur

Liever meer informatie?

Vul onderstaand formulier in en stel je vraag over het huren van een koelwagen.