KAV Kan Alles Vervoeren. We helpen met al u met al uw vervoersproblemen.

Step 1 of 4
Postcode met spatie. Voorbeeld: 1234 AB

Reserveer hier online of bel ons op 088 311 9811

Opzoek naar en busje, bakwagen, koelwagen, verhuiswagen of nog groter? Kom langs in een van onze filialen. Onze medewerkers staan voor u klaar!

Bestelwagen huren

Bakwagen met laadklep

DP-10 Mercedes Vito Personenbus

Personenbus huren

huren koelwagen KAV Autoverhuur

Koelwagen huren

Huren pickup KAV Autoverhuur

Speciale voertuigen huren

Geautomatiseerd huren met de app. Dag en nacht en ook in het weekend!

Onze KAV2GO busjes staan door het hele land bij de filialen van Ikea, Praxis, Hornbach en KAV. De huurauto's zijn in de grote steden te vinden. 24/7 beschikbaar en heel eenvoudig te rijden met de app. Baliebezoek is dus niet meer nodig!

KAV Autoverhuur

HET VERTROUWDE ADRES VOOR DE VERHUUR VAN AUTO’S TOT VRACHTWAGENS

Kan Alles Vervoeren. Deze afkorting is niet ons idee maar van een klant. Sinds de jaren 70 van de vorige eeuw helpen wij bedrijven en personen aan een voertuig. Van personenauto’s tot zware trekkers. Wij zijn uw vertrouwde adres voor ieder voertuig.

Huren per dag bij onze vestigingen

KAV Autoverhuur is al 50 jaar een landelijk opererend autoverhuur bedrijf met meer dan 20 vestigingen. Wij verhuren voertuigen in elk segment. Bij onze vestigingen bieden wij dag-verhuur. Reserveren van een voertuig kan uiteraard ook online, dat scheelt weer tijd aan de balie.

KAV verhuurt:
– personenbusjes
– bestelbusjes
– bakwagens
– vrachtwagens
– trekkers & trailers
– koelwagens
– rolstoelbussen
– aanhangers

Per uur via de app, geen risico, 24/7

Wij doen zo goed mogelijk ons best om je overal van dienst te zijn. Daarom zijn onze busjes ook geautomatiseerd (online/via de app) te huren. Onze deelbussen zijn beschikbaar op locaties waar jij vervoer nodig hebt. Zoals bij de Ikea, Praxis en Hornbach. Neem je net gekochte spullen die niet in je eigen auto passen toch meteen mee naar huis. Hoe fijn is dat? Ga naar de website van kav2go.nl, meld je eenmalig aan en rijd zonder tussenkomst van de balie al onze busjes en andere transportmiddelen. Huren doe je per uur, er is geen eigen risico en de busjes zijn 24/7 beschikbaar.
KAV4GO Mercedes Sprinter

Bij KAV kunt u 24 uur per dag busjes huren met uw mobiel

Hiervoor bieden wij onze zogenaamde KAV2GO busjes aan die u kunt huren vanaf de KAV app.