BUSJE HUREN

Een busje huren bij KAV Autoverhuur behoort uiteraard tot de mogelijkheden. KAV verhuurt al ruim 45 jaar busjes door geheel Nederland. Zo kunt u busjes huren tot een maximum van 9 personen. Al onze busjes zijn toegankelijk met een rijbewijs B. KAV biedt twee opties voor het huren van busjes:

De ruime Mercedes Vito DP05 met dubbele cabine geschikt voor maximaal zes personen met een zeer groot laadvermogen. Uitermate geschikt voor vakanties in binnen- en buitenland, fietsvakanties, verhuizingen en het vervoer van meerdere personen en grote hoeveelheden bagage/lading.

De Mercedes Vito DP10 waar 9 personen comfortabel in kunnen plaats nemen maar met een minder groot laadvermogen. Zeer geschikt voor teamuitjes, bedrijfsuitjes, vervoer van sportteams et cetera.

WAAROM EEN BUSJE HUREN BIJ KAV AUTOVERHUUR?

KAV Autoverhuur heeft ruim 45 jaar ervaring met de verhuur van busjes. Wij beschikken over een groot assortiment van verschillende bestelbusjes en personenbusjes om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Alle busjes van KAV Autoverhuur worden onderhouden door onze professionele monteurs en verkeren in goede conditie. Hierdoor is een busje huren bij KAV Autoverhuur een juiste keuze! Mocht u onverhoopt toch met pech komen te staan, dan zijn wij 24 uur per dag, 7 dagen in de week bereikbaar. Onze medewerkers helpen u dan graag  zo spoedig mogelijk weer op weg. Bekijk onze Contact pagina voor de adresgegevens van al onze filialen.

Houdt onze Aanbiedingen pagina goed in de gaten voor interessante acties en aanbiedingen met betrekking tot de verhuur van busjes. De busjes zijn te huur vanaf al onze vestigingen. Wel is het verstandig om bijtijds te reserveren om er zeker van te zijn dat de gewenste bus voor u beschikbaar is vanaf een bepaalde vestiging.

Wilt u direct een bus huren? Klik dan op onderstaande button.

Liever meer informatie?

Vul onderstaand formulier in en stel je vraag over het huren van trekkers of trailers.