BUSJE HUREN

Een busje huren bij KAV Autoverhuur behoort uiteraard tot de mogelijkheden. KAV verhuurt busjes door geheel Nederland. Zo kunt u bij ons een busjes huren voor maximaal 9 personen. Al onze busjes zijn toegankelijk met een rijbewijs B. KAV biedt twee opties voor het huren van busjes:

Busje huren bij KAV Autoverhuur

De ruime Mercedes Vito DP05 met dubbele cabine geschikt voor maximaal zes personen met een groot laadvermogen. Uitermate geschikt voor vakanties in binnen- en buitenland, fietsvakanties, verhuizingen en het vervoer van meerdere personen en grote hoeveelheden bagage/lading.

Personenbusje huren bij KAV Autoverhuur

De Mercedes Vito DP10 waar 9 personen comfortabel in kunnen plaats nemen maar met een minder groot laadvermogen. Zeer geschikt voor teamuitjes, bedrijfsuitjes, vervoer van sportteams et cetera.

WAAROM EEN BUSJE HUREN BIJ KAV AUTOVERHUUR?

KAV Autoverhuur heeft ruim 45 jaar ervaring met de verhuur van busjes. Wij beschikken over een groot assortiment van verschillende bestelbusjes en personenbusjes om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. De busjes hebben een handgeschakelde of automatische versnellingsbak en zijn voorzien van een trekhaak. Alle busjes van KAV Autoverhuur worden onderhouden door onze professionele monteurs en verkeren in goede conditie. Hierdoor is een busje huren bij KAV Autoverhuur een juiste keuze! Mocht u onverhoopt toch met pech komen te staan, dan is onze helpdesk 24 uur per dag en 7 dagen in de week beschikbaar. Onze medewerkers helpen u graag zo spoedig mogelijk weer op weg. Bekijk onze Contact pagina voor de adresgegevens van al onze vestigingen.

Houdt onze Aanbiedingen pagina goed in de gaten voor interessante acties en aanbiedingen met betrekking tot de verhuur van busjes. De busjes zijn te huur vanaf al onze vestigingen. Wel is het verstandig om bijtijds te reserveren om er zeker van te zijn dat de gewenste bus voor u beschikbaar is vanaf een bepaalde vestiging.

Wilt u direct een bus huren? Klik dan op onderstaande button.

Liever meer informatie?

Vul onderstaand formulier in en stel je vraag over het huren van een busje.