BESTELWAGEN HUREN

Een Bestelwagen huren bij KAV autoverhuur is een verstandige keuze!
KAV autoverhuur verhuurt diverse soorten bestelwagens van verschillende afmetingen en laadvermogen. De meeste bestelwagens zijn geschikt voor een rijbewijs B. Wij bieden echter ook bestelwagens aan waarvoor u over een rijbewijs B+E moet beschikken. Met KAV kunt u dus echt alles vervoeren. Indien u een bestelwagen wilt huren, is het aan te raden om tijdig een reservering te maken voor uw gewenste type bestelwagen in verband met beschikbaarheid.

Bekijk onze Contact pagina voor de adresgegevens van al onze vestigingen.

WAAROM EEN BESTELWAGEN HUREN BIJ KAV AUTOVERHUUR?

KAV Autoverhuur heeft ruim 45 jaar ervaring in de verhuur van bestelwagens. Wij beschikken over een breed assortiment bestelwagens om onze klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn. Alle bestelwagens van KAV worden onderhouden door onze professionele monteurs en verkeren hierdoor in goede conditie. Mocht u onverhoopt toch met pech komen te staan, dan zijn wij 24 uur per dag, 7 dagen in de week bereikbaar. KAV biedt ook de mogelijkheid om zelfstandig bestelwagens te huren via onze app op uw smartphone. Uitermate handig wanneer u een bestelwagen wilt huren voor kortere periode. Wij noemen dit KAV4GO

Bent u geïnteresseerd om een bestelwagen te huren? Bekijk dan ons aanbod via de onderstaande button.

KAV4GO

KAV Autoverhuur biedt met KAV4GO de mogelijkheid aan om 24 uur per dag en 7 dagen in de week, geheel zelfstandig bestelwagens te reserveren en huren via onze app op uw smartphone. U huurt dan op uurbasis en betaalt alleen de tijd die u gebruikt. Gemak dient de mens! U kunt zich eenvoudig registreren via de website of de app en vervolgens kunt u binnen 10 minuten rijden. Uiteraard bent u ook van harte welkom op één van onze vestigingen.
De KAV4GO bestelwagens zijn te huur bij de meeste KAV filialen en bij enkele vestigingen van IKEA. Voor meer informatie bekijk onze website www.kav4go.nl. Wij helpen u graag op weg.

Liever meer informatie?

Vul onderstaand formulier in en stel uw vraag over het huren van bestelwagens.