BAKWAGEN HUREN

Een bakwagen huren bij KAV Autoverhuur is vanzelfsprekend zeer goed mogelijk! Bakwagens zijn uitermate geschikt als verhuiswagen en voor het transporteren van met name grote goederen. KAV Autoverhuur beschikt over een ruim assortiment aan bakwagens met verschillende laadruimten (8,5 tot 29 m3) en laadvermogen (180 tot 3300 kg). De meeste bakwagens zijn te huur met een rijbewijs B echter zijn er ook bakwagens waarvoor u een B-E rijbewijs moet hebben. Onze bakwagens zijn beschikbaar vanaf al onze vestigingen. Indien u een bakwagen wilt huren raden wij u wel aan om op tijd een reservering te maken voor het door u gewenste type bakwagen. Op deze manier kunnen wij garanderen dat het voertuig beschikbaar is vanaf een gewenste vestiging.

Wilt u een bakwagen huren voor een langere (aaneengesloten) periode? Ook dit is bij ons zeker mogelijk! Hiervoor kunt u vragen naar onze “shortlease” mogelijkheden en voorwaarden bij onze sales afdeling. Indien u wilt shortleasen bieden wij een afleverservice van de beoogde bakwagen bij u op locatie.

Bekijk onze Contact pagina voor de adresgegevens van al onze vestigingen.

Waarom zou u een bakwagen huren bij KAV Autoverhuur?

KAV Autoverhuur heeft inmiddels ruim 45 jaar ervaring in de bakwagenverhuur. Wij verhuren bakwagens van gerenommeerde merken waaronder Mercedes en Iveco. De bakwagens zijn voorzien van een hand geschakelde of (semi-) automatische versnellingsbak en beschikken in de meeste gevallen over een trekhaak. Daarnaast bieden wij bakwagens aan met een hydraulische laadklep. Zeer geschikt voor wanneer u zware goederen vanaf de grond de wagen in wilt laden zonder deze zelf te hoeven tillen. Houd er hierbij wel rekening mee dat bakwagens met laadklep iets duurder zijn dan bakwagens zonder laadklep. De bakwagens worden onderhouden door onze professionele monteurs waardoor zij in een goede staat verkeren. Mocht u desondanks toch met pech komen te staan, dan kunt u 24 uur per dag en 7 dagen in de week contact opnemen met onze helpdesk. Onze medewerkers zijn u graag van dienst.

Heeft u interesse om een bakwagen te huren? Bekijk dan ons aanbod via de onderstaande button.

Bakwagen huren KAV Autoverhuur

Meer informatie?

Vul onderstaand formulier in indien u vragen heeft over het huren van een bakwagen