AANHANGER HUREN

Wilt u een aanhanger huren? Dan bent u bij KAV Autoverhuur aan het juiste adres. Wij verhuren aanhangers met diverse laadruimten (3 m3 of 6 m3) en laadvermogen (750 kg of 1640 kg). Zeer geschikt voor verhuizingen, transport van kleine- en grote goederen en vakanties in binnen- en buitenland. De aanhangers zijn voorzien van een verwijderbare huif. Deze huif is er voor bedoeld om uw lading te beschermen tegen regen, wind en andere weersinvloeden en kunt u zelf eenvoudig afnemen en weer bevestigen. Daarnaast zijn al onze aanhangers voorzien van een reserve wiel. Mocht de aanhanger onderweg een lekke band krijgen, kunt u zelf eenvoudig het reservewiel weer aan de aanhanger bevestigen. Het is hierbij wel van belang dat u ten alle tijden de kapotte band weer met u mee neemt.

Een aanhanger huren, is al mogelijk met een rijbewijs B. Wij bieden echter ook aanhangers aan waarvoor u over een rijbewijs B+E moet beschikken. Onze aanhangers kunt u huren vanaf al onze vestigingen. Het is aan te raden om bijtijds een reservering te maken zodat het gewenste type aanhanger verkrijgbaar is vanaf een bepaalde vestiging. Op onze Contact pagina kunt u een overzicht vinden van alle adresgegevens van onze vestigingen.

WAAROM EEN AANHANGER HUREN BIJ KAV AUTOVERHUUR?

KAV Autoverhuur verhuurt al ruim 45 jaar aanhangers door heel Nederland. Onze aanhangers worden onderhouden door onze professionele monteurs waardoor zij in goede staat verkeren. Mocht u onverhoopt toch met pech komen te staan, staat onze helpdesk voor u klaar 24 uur per dag en 7 dagen in de week. Wij helpen u en de aanhanger graag zo snel mogelijk weer op weg.

Heeft u interesse om een aanhanger te huren, bekijk dan ons aanbod via onderstaande button.

Aanhanger huren bij KAV Autoverhuur

Liever meer informatie?

Vul onderstaand formulier in en stel je vraag over het huren van een aanhanger.