KAV Autoverhuur

Coronamaatregelen gelden nog steeds. Wij zijn gewoon open. Onze voertuigen zijn te huur bij de vestigingen of 24/7 met de app.

Reserveer hier online of bel ons op 088 311 9811

KAV Autoverhuur voor busje, bakwagen, koelwagen, verhuiswagen of nog groter! Reserveer online of kom langs in een van onze filialen. Onze medewerkers staan voor u klaar.

Autoverhuur per dag bij de vestiging

KAV Autoverhuur, het vertrouwde adres voor autoverhuur van voertuigen in elk segment. Busje huren, bestelauto huren, een bakwagen of vrachtwagen huren? KAV Kan Alles Vervoeren! Bij onze vestigingen huurt u per dag, week, maand of langer. Zo verhuren wij:
bakwagen met laadklep huren
Alle verhuurlocaties van KAV Autoverhuur beschikken over een parkeergelegenheid op eigen terrein waar u gratis uw eigen auto kunt parkeren. Voor klein- en groot rijbewijs verhuren wij de ideale verhuisbusjes of vrachtwagens.

24/7 Autoverhuur met de app

Wij doen zo goed mogelijk ons best om je overal van dienst te zijn. Daarom zijn onze busjes ook geautomatiseerd (online/via de app) te huren. Onze deelbussen zijn beschikbaar op locaties waar jij vervoer nodig hebt. Zoals bij de Ikea, Praxis en Hornbach. Neem je net gekochte spullen die niet in je eigen auto passen toch meteen mee naar huis. Hoe fijn is dat?Ga naar de website van kav2go.nl, meld je eenmalig aan en rijd zonder tussenkomst van de balie al onze busjes en andere transportmiddelen. Huren doe je per uur, er is geen eigen risico en de busjes zijn 24/7 beschikbaar.

Uiteraard is alles ook telefonisch te regelen. Bel dan met nummer 088-088 3434 (bereikbaar van 08.00-24.00) en wij helpen u op weg.

Deelauto huren?

Naast onze bakwagens, verhuiswagens en busjes kun je bij KAV natuurlijk ook auto’s huren. Volledig geautomatiseerd via de app. Net als de KAV2GO busjes. Onze deelauto’s staan verspreid over het hele land. Kijk voor een free floating deelauto op de website van Witkar en voor de round trip deelauto’s op de website van ConnectCar.

Button voor het aanbod van bestelwagens en bakwagens bij KAV Autoverhuur

Bestelwagen huren

Button voor het aanbod van vrachtwagens bij KAV Autoverhuur

Vrachtwagen huren

trekkers en trailers huren KAV Autoverhuur

Trekker/Trailer huren

huren koelwagen KAV Autoverhuur

Koelwagen huren

Huren pickup KAV Autoverhuur

Speciale voertuigen huren

Button voor het aanbod van deelauto's bij KAV Autoverhuur

Auto huren

DP-10 Mercedes Vito Personenbus

Personenbus huren

Button voor het aanbod van rolstoelbussen bij KAV Autoverhuur

Rolstoelbus huren

aanhanger verhuur KAV Autoverhuur

Aanhanger huren

Button voor het aanbod van verhuisartikelen bij KAV Autoverhuur

Speciale voertuigen huren

KAV Autoverhuur

HET VERTROUWDE ADRES VOOR DE VERHUUR VAN AUTO’S TOT VRACHTWAGENS

Kan Alles Vervoeren. Deze afkorting is niet ons idee maar van een klant. Sinds de jaren 70 van de vorige eeuw helpen wij bedrijven en personen aan een voertuig. Van personenauto’s tot zware trekkers. Wij zijn uw vertrouwde adres voor ieder voertuig.

KAV4GO Mercedes Sprinter

Bij KAV kunt u 24 uur per dag busjes huren met uw mobiel

Hiervoor bieden wij onze zogenaamde KAV2GO busjes aan die u kunt huren vanaf de KAV app.

auto huren

24/7 een auto huren via uw mobiel

KAV Autoverhuur biedt verschillende deelauto labels aan.

EEN AUTO HUREN BIJ KAV AUTOVERHUUR

Auto’s huren via je mobiel 24/7 beschikbaar

De verhuur van auto’s bij KAV Autoverhuur verloopt via onze zusterbedrijven. Middels onze app’s voor uw smartphone kunt u 24 uur per dag en 7 dagen in de week een auto huren. De auto’s zijn beschikbaar vanaf meerdere locaties in diverse steden in Nederland.

De verschillende zuster bedrijven voor autoverhuur zijn:

EEN BUSJE HUREN VIA UW MOBIEL

Via de app van KAV4GO stapt u direct in

Naast de traditionele huur van busjes biedt KAV de mogelijkheid om zelfstandig busjes te huren via de app 24 uur per dag en 7 dagen in de week. Wij noemen dit het zogenaamde KAV2GO concept. Download de KAV-app op uw mobiel en registreer uzelf. Nadat uw registratie compleet is kunt u onze busjes huren (Mercedes Sprinter/-Vito).

Offerte aanvraag

Wilt u een prijsopgave ontvangen voor een voertuig?